Wat zijn de voordelen van het maskerfaces Partnerprogramma?

Het maskerfaces Partnerprogramma heeft voor jou de volgende voordelen:

– Als je je hebt aangemeld, kun je gelijk beginnen om geld te verdienen.

– Je ontvangt commissie over alle verkopen die worden geregistreerd binnen de vijf dagen cookietijd.

– Je wordt elke maand automatisch uitbetaald als je meer dan € 15,- goedgekeurde commissie hebt openstaan.

– In ons programma vind je gebruiksvriendelijke hulpmiddelen om maskerfaces te promoten.

– Kom je er dan toch nog niet helemaal uit? We hebben een enthousiaste supportafdeling en veel informatie

– Je hoeft geen expert te zijn.

– Door onze uitgebreide rapportages heb je altijd inzicht in hoe je website presteert.

Wat betekent de AVG (GDPR) voor jou als Partner van het maskerfaces Partnerprogramma?

In het kader van het Maskerfaces Partnerprogramma wordt er door Maskerfaces gegevens verwerkt die onder de huidige Wet bescherming persoonsgegevens en ook onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming aan te merken zijn als persoonsgegevens, zoals zoek- surf, en koopgedrag en IP-adressen. Wij halen deze gegevens (deels) op van de website van onze Partners om vast te kunnen stellen of de bijdrage van de Partner heeft geleid tot een aankoop, en de Partner recht heeft op een vergoeding. Maskerfaces is de verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de wetgeving. Omdat Maskerfaces deze gegevens zelfstandig verzamelt en verwerkt, en onze Partners alleen op toegelaten niveau toegang tot deze gegevens ontvangen, bestaat er tussen Maskerfaces en de Partner geen verwerkersrelatie in de zin van de wet. Het is dan ook niet nodig om voor het Partnerprogramma een verwerkersovereenkomst te sluiten.

Mag ik zelf bestellingen doen via de promotiemiddelen op mijn website?

Het is niet toegestaan direct of indirect bestellingen via het maskerfaces Partnerprogramma te doen via eigen Partnerlinks enkel en alleen voor eigen gebruik. Het maskerfaces Partnerprogramma biedt de commissie aan als beloning voor het promoten van de producten van maskerfaces en niet als korting op eigen bestellingen.

Mag ik zelf bepalen welke producten/acties ik promoot?

Ja, je kiest zelf wat aansluit bij jouw website en de interesses van jouw bezoekers. Je hebt de keuze uit links naar specifieke titels, homepages (algemeen of product), genrepagina’s, toplijstjes en naar speciale acties van maskerfaces. Wij plaatsen geen links of banners op jouw website, dus het is geheel aan jou.

Ik wil mijn producten verkopen via maskerfaces kan dit via het Partnerprogramma?

Nee, dat kan niet bij het Partnerprogramma. Wanneer je jouw producten op Maskerfaces wilt verkopen, omdat je bijvoorbeeld een webshop hebt, dan verwijzen we je graag naar onze collega’s van Partner Account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu