Affiliate Partner Info’s

Rapportages

Het Maskerfaces Partnerprogramma biedt jou uitgebreide rapportages. We bieden een aantal verschillende soorten rapportages aan in het Partnerprogramma, die we hieronder uiteen zetten.

Als je inlogt op het Partnerprogramma, zie je een snelle weergave van je activiteiten de afgelopen 14 dagen. Je ziet hier het verdiende bedrag aan commissie, je omzet, het aantal orders, het aantal producten, het aantal clicks, het aantal vertoningen, de Click Through Rate en je conversie.

Rapportagepagina

Vanaf je homepage kun je doorklikken naar de rapportagepagina. Op deze pagina kun je al je resultaten uitgebreid analyseren. Je kunt de commissie, omzet, orders, producten, clicks, vertoningen, CTR en conversie bekijken van je website(s). Je kunt de resultaten filteren op website en datum.

Uitgebreide rapportages (downloads)

In het Partnerprogramma bieden we ook uitgebreidere rapportages. Deze kun je vinden onder de tab ‘Downloaden’ in het Partnerprogramma. We hebben de volgende drie uitgebreidere rapportages:

Commissie & omzet

In deze rapportage vind je een overzicht van jouw commissie per dag, site, framtype, name, subID en productgroep. In dit bestand vind je ook gelijk de omzetgetallen, commissiepercentages, het aantal gekochte producten en de gemiddelde ordewaarde.

Clicks & Impressies

In dit rapport vind je een activiteitenoverzicht per dag, site, name, subID en productgroep. Ook vind je er de CTR, de EPC, het orderaantal, de conversie, de omzet en de gemiddelde orderwaarde.

Orders

In deze rapportage vind je een overzicht van alle orders, met daarin: de orderitemnummers, de datum, het product, de website, de name, de subID, de prijs, je commissie en de status. Dit is de meest gebruikte in het Partnerprogramma.

Productoverzicht

Je kunt heel snel een overzicht van alle via jouw bestelde producten krijgen. Dit doe je door op het aantal orders te klikken op de rapportagepagina. Je krijgt dan vervolgens een lijst met alle producten te zien. Hier staat het product, de besteldatum, de commissie en de status van de bestelling.

Promotiemiddelen

Het Maskerfaces Partnerprogramma bied je de mogelijkheid om zelf links en banners te maken. Jouw website heeft natuurlijk een geheel eigen huisstijl en kleurstelling. Met het Maskerfaces Partnerprogramma laat je het Maskerfaces-assortiment beter passen binnen de huisstijl van jouw eigen site. Hiervoor kun je gebruik maken van de verschillende promotiemiddelen en deze in de gewenste vormgeving tonen.

Het Partnerprogramma heeft verschillende tools beschikbaar voor jou. Hieronder worden ze kort toegelicht.

Tekstlinks

Maak een tekstlink naar elke pagina binnen de Maskerfaces website. Maak deze aan via de Sitebar die je kunt activeren in je account bij promotiemateriaal. Zo krijg je een specifieke Partnerprogramma-link. Deze kun je één-op-één overnemen in de HTML van jouw website.

Banners

Je kunt ook kiezen uit één van de vele banners. Banners zijn beschikbaar in verschillende formaten en voor verschillende productgroepen. Je selecteert de banner die het meest relevant is voor het onderwerp van jouw concept en plaatst deze op jouw website.

Sitebar

Maskerfaces Partnerprogramma

Link naar deze pagina aanmaken

Genereer – Kopieer

Type Links

Met behulp van de Sitebar kun je makkelijk en snel verschillende promotiemiddelen aanmaken zonder te hoeven inloggen op de site van het Partnerprogramma.

Productlink

Hier maak je een link met onze promo product (foto en tekst)

Met de Sitebar kun je van een product gemakkelijk een visuele uiting maken, een productlink. Je kunt zelf kenmerken zoals prijs, afbeelding en klantwaardering toevoegen of verwijderen.

Open Api

Met de Maskerfaces API kun je real time product informatie ophalen bij Maskerfaces. Dit is een handig alternatief voor grote product feed bestanden, zodat je zelf geen enorme product database hoeft aan te leggen. 

Productfeed

Via de productfeed is het op een eenvoudigere wijze mogelijk om (een deel van) het assortiment en productinformatie op te halen. Om het overzichtelijk te houden, is het assortiment onderverdeeld in verschillende categorie feeds. Indien je jouw site richt op een bepaalde productgroep kun je dus eenvoudiger de gewenste producten eruit halen. In de productfeed vind je alle producten die ook op de website van Maskerfaces staan. Er wordt onder andere informatie meegegeven over de levertijd, de link naar een afbeelding, een korte beschrijven en de prijs.

Activeer: activeer en bekijk de Sitebar in 5 stappen

Stap 1: login op het Partnerprogramma www.maskerfaces/partner

Stap 2: ga naar promotiemateriaal

Stap 3: klik bij promotiemateriaal op ‘product/tekst links’

Stap 4: klik op de knop “Activeer” om de Sitebar te activeren

Stap 5: klik op ‘ga naar Maskerfaces’ om de Sitebar te bekijken en gebruiken

Stap 6: aan de rechterkant is vervolgens de Sitebar te zien

Deel op facebook of twitter

Je kan elke pagina op www.maskerfaces.com delen op jouw Facebook of Twitter account.

Main Menu